<< Inapoi   >> Servicii

Prezentare

 

Sisteme de incalzire prin pardoseala

Sistemul ofera cel mai inalt grad de confort datorita pardoselii mereu calde, a temperaturii distribuite uniform in toata incaperea si posibilitatii reglarii exacte a acesteia.

Dimensiunile apreciabile ale pardoselii permit o distributie uniforma a caldurii, eliminand astfel gradientele termice ce se resimt cu usurinta la sistemele obisnuite de incalzire. Caldura se raspandeste uniform in ambient pentru a garanta confortul, conferind sistemului o serie de avantaje care i-au asigurat succesul in tarile unde a fost utilizat.

Instalarea sistemului este simpla si rapida, economisind timp si operatiunile greoaienecesare instalarii unui alt sistem de incalzire traditional.

Sisteme de climatizare

Cu ajutorul instalatiilor de climatizare se pot realiza schiburi de aer necesare in incaperi pentru reducerea concentratiei de bioxid de carbon si vapori de apa precum si o tratare a aerului prin incalzire (in timpul iernii) sau racire (in timpul verii) , filtrare, umidificare in functie de parametrii ceruti in incaperea respectiva.

Echipamente de climatizare incastrabile

Gama cuprinde aparate ( functionand in regim de racire sau ca pompa de caldura) la care unitatea se monteaza in interiorul plafonului fals, avand avantajul ca se poate racorda la o tubulatura de ventilare. Ventilatorul unitatii interioare are o presiune statica disponibila suficienta pentru conectarea la o retea de canale de ventilare. Aparatul se poate folosi cu succes pentru climatizarea unor incaperi sau grupuri de incaperi cum ar fi: baruri, birouri, apartamente, restaurante; etc.

 

 
Servicii oferite de echipa PADORES

Instalatii sanitare
-Interventii coloane de apa rece si apa calda
-Racordari la coloane
-Robineti de trecere
-Montari de lavoare, wc-uri, bideuri
-Sifoane pardoseala
-Reabilitare bransamente 
Sisteme de incalzire
-Instalari/ reparatii calorifere
-Reparatii capitale si de intretinere 
-Schimbari vane si robineti de trecere 
-Schimbari coloane primare si secundare 
-Montari ventilo convectoare
Canalizare 
-Curatiri coloane
-Schimbari coloane evacuare
Centrale termice
-Montaj si intretinere
Reparatii diverse
-Hidrofoare montaj si intrtinere
Instalatii contra incendiilor
-Hidranti 
-Splinkere
-Drencere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Echipa noastra va sta la dispozitie cu toata experienta si profesionismul sau si dorim ca in cadrul unei relatii civilizate cu clientii, sa oferim servicii de calitate la un pret moderat. Analiza si estimarea costurilor sunt gratuite iar pretul final se stabileste in avans.

Toate fazele lucrarii ( analiza de caz, proiectare, executie, mentenanta) sunt minutios pregatite si executate profesionist